I teraz już oficjalnie, 15 wrzesień 2016 Bohumír prowadzi kurs gotowania w Republika Słoneczna w Poznaniu - historycznie pierwszy warsztat kuchni czeskiej w Poznaniu. I jakie menu? Česnečka, Vepřová játra na slanině s tymiánkovou rýží, i jasna rzecz - Hovězí guláš, czyli Gulasz Wolowy. Już teraz można rezerwować na stronie Republika Słoneczna TU, bo ilość miejsc jest bardzo ograniczona.
Nakládaný hermelín - marynowany camembert to idealna przekąska do piwa, latwa w przygotowaniu, coś widać na filmiku kitchenbook.tv .
Czeska hospoda bez gulaszu wolowego i knedliczków? Prawie niemożliwe, hovězí guláš s knedlíkem to podstawa w menu obiadowym każdej dobrej czeskiej restauracji. Jak taki gulasz ugotować? Zobacz filmik z kitchenbook.tv .
Zdjęcia z kursów i innych wydarzeń, przepisy kuchni czeskiej, nowości - to tylko mały przykład tego co znajdziesz na Facebooku.
Jak to było...? Byłeś na kursie i nie możesz sobie przypomnieć przepisu? Zarejestruj się, zaloguj i masz dostęp do wybranych przepisów.
© 2016 Czeska Kuchnia BCT
Portal internetowy czeskakuchnia.pl korzysta z plików cookie. Korzystając ze strony czeskakuchnia.pl wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami twojej przeglądarki.